Fermantasyon ilk sürgün yapraklarından özel olarak harmanlanan siyah çay ile cam kavanozlarda yapılmıştır.
Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez
Buzdolabı koşullarında saklamanız ve soğuk içmeniz önerilir.
İçindekiler / Besin Öğeleri | Su, Şeker, Siyah Çay, SCOBY (Simbiyotik Bakteri ve Maya Kültürleri) Enerji (kcal): 17 |
Neden Kombu Culture?
Kombu Culture taze ya da kuru çay yaprakları, gerçek meyveler ve baharatlar kullanılarak tamamen cam kavanozlarda üretilmektedir. Ürünlerimizi geleneksel kombucha üretiminden kopmadan en sağlıklı şekilde üretiyoruz.
Fermantasyon sonrası herhangi bir katkı maddesi kullanmadığımız gibi şeker veya tatlandırıcı da eklememekteyiz. Fermantasyon işlemini takiben uyguladığımız bir ısıl işlem (pastörizasyon) bulunmamaktadır. Bu nedenle %100 doğal ve işlenmemiş olan Kombu Culture tamamen yararlı bakterileri hep içinde barındırır.
Özel reçetelerimiz ve en doğru ürünler ile hazırladığımız lezzetli içeceklerimizin müdavimi olacağınıza inanıyoruz.